Добитници на сертификат „Коректна Фирма“. Сертификат кој се доделува на претпријатија кои се карактеризираат со беспрекорна репутација меѓу своите клиенти и партнери.

Одбележување на денот за грижа на старите лица

Учениците со своите наставнички од ОУ "ЃОРЃИ СУГАРЕВ" во посета на домот. Повод е одбележување на денот за грижа на старите лица.
Заедничка дружба, весело и ! Им благодариме за укажанато внимание.

Во домот по повод неделата за грижа на стари лица не посетија дечињата од ОУ Ѓорѓи Сугарев со своите наставнички и директорката. Со своето внимание и пригодна програма дадоа посебен придонес за одбележување на оваа недела. Им благодариме!

Реализирана планираната ескурзија според програмата за работа на домот. Посета на манастирот Св Наум - Охрид. Среќни лица, распеани и задоволни.